Haussecombinaties op Unilever

Haussecombinaties op Unilever

Het overnamebod van Kraft op Unilever heeft de beleggers wakker geschud. We geloven dat de inhaalbeweging is ingezet en gaan dan ook voor een hausse-strategie zonder investering.

Baissecombinaties op Tesla Motors

Baissecombinaties op Tesla Motors

Sentimenten spelen een belangrijke rol bij Tesla-beleggers. Hoe is de forse opmars van het aandeel anders te verklaren? De ervaring leert dat de markt soms overdrijft. We gaan daarom met opties à la baisse.

Stijg mee met Engie

Stijg mee met Engie

We noemden Engie het lelijke eendje op de Brusselse beurs van de voorbije vijf jaar. Maar de voorbije maanden is er veel veranderd. Met opties hebt u goede mogelijkheden om in te spelen op een verdere hausse.

Haussecombinaties op Fugro

Haussecombinaties op Fugro

De bodem van het aandeel Fugro lijkt in zicht. Het moment om in te spelen op een koersstijging.

Stand van zaken: optieconstructies (deel 1)

Stand van zaken: optieconstructies (deel 1)

De voorbije weken en maanden hebben we u een aantal optieposities voorgesteld. Soms was dat een eenvoudige gekochte of geschreven call of put, soms wezen we op combinaties die iets ingewikkelder kunnen overkomen.

Baissecombinaties op IBM

Baissecombinaties op IBM

De jongste jaren sputtert de machine van IBM. Omdat het dividend relatief hoog blijft, zakt de koers van het aandeel niet. Met opties à la baisse zetten we in op een lagere koers van de IT-reus.

Speel in op adempauze bij Galapagos

Speel in op adempauze bij Galapagos

Wie aandelen van Galapagos bezit, kan van een windstilte op de beurs gebruikmaken om het rendement met opties op te krikken. Ook voor wie geen aandelen heeft, kan met opties goede zaken doen.

Haussecombinaties op lelijk eendje Engie

Haussecombinaties op lelijk eendje Engie

Over vijf jaar heeft het aandeel van Engie een verlies van 45 procent geleden. Dat kan weleens de bodem zijn. Op twee manieren spelen we daarop in.

Profiteer van een adempauze bij Royal Dutch Shell

Profiteer van een adempauze bij Royal Dutch Shell

De koers van het Brits-Nederlandse aandeel Royal Dutch Shell is de voorbije maanden fors gestegen. Door het gedekt schrijven van calls kunnen beleggers winst maken tijdens een pauze op de beurs.

Haussecombinaties op AB InBev

Haussecombinaties op AB InBev

In 2016 presteerde AB InBev zwakker dan de voorgaande jaren. We verwachten dat 2017 beter wordt. Met opties kunt u inspelen op een koersstijging.

Haussecombinaties op Galapagos

De opname in de Stoxx Europe 600-index en positieve testresultaten met een nieuw medicijn kunnen de koers van Galapagos hoger sturen. Het Mechelse biotechbedrijf is daarom een ideaal aandeel om te benaderen met opties.

Haussecombinaties op ArcelorMittal

Donald Trump stelt als de nieuwe Amerikaanse president grote infrastructuurwerken in het vooruitzicht. Daar kan ArcelorMittal voordeel van trekken.

Glas AB InBev eerder halfvol

De aandelen van AB InBev verloren in drie weken 15 procent. Toch hebben insiders nog vertrouwen in de brouwer. Met deze haussestrategieën mikken we op herstel.

PostNL laat zich niet zomaar overnemen

De tweede poging van bpost om PostNL over te nemen, lijkt opnieuw te mislukken. Zijn de avances nu definitief van de baan? Wellicht niet.

Extra rendement op Telenet

Met opties kunnen aandeelhouders van Telenet het rendement op hun aandelen verhogen. Wie geen aandelen van de telecomgroep heeft, hoeft niet te treuren. Met opties kunnen ze die goedkoper aankopen.

Haussecombinaties op Philips

De kwartaalcijfers van Philips lagen in de lijn van de verwachtingen, maar in het rapport zitten ook enkele positieve signalen, zoals de verbetering van de marges bij Health Care. Bovendien lopen weer gesprekken over de verkoop van de ledverlichtingsdochter Lumileds.

Umicore op eenzame hoogte

Het aandeel Umicore heeft er een recordklim op zitten, met een stijging van meer dan 50 procent in een jaar. Het aandeel komt in aanmerking voor eenvoudige optiestrategieën.

Paardans rond PostNL

PostNL is een gewilde bruid, die bovendien dividendbeleggers kan aantrekken. Het Nederlandse postbedrijf komt daardoor in aanmerking voor een haussestrategie met opties.