Dit zit in onze portefeuille (18/04/2019)

Van Deceuninck tot Oxurion, dit zit deze week in onze portefeuille. Omwille van een technisch probleem verschijnt de lijst op deze pagina momenteel slechts gedeeltelijk. De volledige versie kunt u raadplegen via deze link.

Checklist Europa (18/04/2019)

Deze aandelenlijst is een checklist met 110 Europese waarden, gespreid over zowat alle Europese landen. Het zijn in de eerste plaats indexwaarden, met daarnaast niet-indexaandelen waarvan we de komende jaren een bovengemiddelde prestatie verwachten. Omwille van een technisch probleem verschijnt de lijst op deze pagina momenteel slechts gedeeltelijk. De volledige versie kunt u raadplegen via deze link.

Checklist Wereld (18/04/2019)

Deze aandelenlijst omvat 87 internationale aandelen, in de eerste plaats Amerikaanse waarden, die Inside Beleggen actief volgt en van advies voorziet. Omwille van een technisch probleem verschijnt de lijst op deze pagina momenteel slechts gedeeltelijk. De volledige versie kunt u raadplegen via deze link.

Engie is een miskend koopje

Engie heeft veel werk verzet om de resultaten meer voorspelbaar te maken en meer opwaarts potentieel te geven. Maar die transformatie heeft zich nog niet vertaald in een hogere koers.