Vastgoedvennootschappen zijn een goede manier om in verschillende types vastgoed te beleggen. De meeste van die vennootschappen zijn geconcentreerd op een beperkt aantal locaties. Via vastgoed-ETF's is het ook mogelijk om daar pan-Europees in te beleggen.

Beleggers schermen vaak met de koers-boekwaardeverhouding, maar die verliest in een aantal sectoren aan relevantie. Aflevering 2 van de reeks 'Ratio achter de ratio's'.

De markt heeft nog niet helemaal in de gaten dat MDxHealth belangrijke stappen zet om een succesvolle turnaround te realiseren. De geslaagde kapitaalverhoging in januari was een sterk signaal.

Deze aandelenlijst is een checklist met 110 Europese waarden, gespreid over zowat alle Europese landen. Het zijn in de eerste plaats indexwaarden, met daarnaast niet-indexaandelen waarvan we de komende jaren een bovengemiddelde prestatie verwachten.

Deze aandelenlijst omvat 87 internationale aandelen, in de eerste plaats Amerikaanse waarden, die Inside Beleggen actief volgt en van advies voorziet.

Proximus zette het voorbije jaar de slechtste beursprestatie neer van de Belgische telecomoperatoren. Dit jaar is operationeel een overgangsjaar.