De gereglementeerde vastgoedvenootschappen (GVV's) op de beurs zijn niet allemaal even hard getroffen door de coronacrisis. Danny Reweghs overloopt de impact voor logistiek, zorg, winkels, woningen en kantoren. En hij kijkt vooruit naar hoe die subsegmenten zich de komende jaren zullen moeten aanpassen aan het post-coronatijdperk.

Als aandeel van de week legt hij het Belgische farmabedrijf Fagron onder de loep. Dat heeft geen doorsnee bedrijfsmodel zoals andere farmaspelers. De recentste resultaten waren gemengd.

De gereglementeerde vastgoedvenootschappen (GVV's) op de beurs zijn niet allemaal even hard getroffen door de coronacrisis. Danny Reweghs overloopt de impact voor logistiek, zorg, winkels, woningen en kantoren. En hij kijkt vooruit naar hoe die subsegmenten zich de komende jaren zullen moeten aanpassen aan het post-coronatijdperk. Als aandeel van de week legt hij het Belgische farmabedrijf Fagron onder de loep. Dat heeft geen doorsnee bedrijfsmodel zoals andere farmaspelers. De recentste resultaten waren gemengd.