Het derde kwartaal was beursgewijs niet zo sterk als de eerste jaarhelft. We zagen, zoals Danny Reweghs enkele maanden geleden verwachtte, een milde correct van zo'n 5 à 6 procent. De keerzijde daarvan is dat we daardoor wel een typische eindejaarsrally kunnen verwachten. In de podcast vertelt Danny wat de kansen daarvoor zijn.

De Belgische luierproducent Ontex kwam alweer met slechte resultaten. Dat was niet onverwacht als gevolg van de stijgende grondstoffenprijzen. Desondanks lijkt een kentering ingezet. Als die zich de komende kwartalen doorzet, zijn de kansen op een succesvolle turnaround reëel.

Om nooit een aflevering van de Inside Podcast te missen, kunt u zich abonneren via:

Het derde kwartaal was beursgewijs niet zo sterk als de eerste jaarhelft. We zagen, zoals Danny Reweghs enkele maanden geleden verwachtte, een milde correct van zo'n 5 à 6 procent. De keerzijde daarvan is dat we daardoor wel een typische eindejaarsrally kunnen verwachten. In de podcast vertelt Danny wat de kansen daarvoor zijn. De Belgische luierproducent Ontex kwam alweer met slechte resultaten. Dat was niet onverwacht als gevolg van de stijgende grondstoffenprijzen. Desondanks lijkt een kentering ingezet. Als die zich de komende kwartalen doorzet, zijn de kansen op een succesvolle turnaround reëel.