Weinig sectoren hebben na de financiële crisis van 2008 zo slecht op de beurs gepresteerd als de Europese banken. Daar lijkt de laatste weken verandering in te komen. De Europese banksector doet het sinds begin dit jaar zelfs beter dan het marktgemiddelde. Danny Reweghs overloopt de kansen van de banken, alsook de uitdagingen die hen nog te wachten staan.

In juni 2020 trok Hyloris naar de beurs. Het Belgische farmabedrijf heeft een bijzonder bedrijfsmodel waarmee het actieve bestanddelen van bestaande geneesmiddelen verbetert en opnieuw commercialiseert. Danny Reweghs bespreekt de geschiedenis van het bedrijf en kijkt naar de kansen en risico's die het voor beleggers te bieden heeft.

Weinig sectoren hebben na de financiële crisis van 2008 zo slecht op de beurs gepresteerd als de Europese banken. Daar lijkt de laatste weken verandering in te komen. De Europese banksector doet het sinds begin dit jaar zelfs beter dan het marktgemiddelde. Danny Reweghs overloopt de kansen van de banken, alsook de uitdagingen die hen nog te wachten staan. In juni 2020 trok Hyloris naar de beurs. Het Belgische farmabedrijf heeft een bijzonder bedrijfsmodel waarmee het actieve bestanddelen van bestaande geneesmiddelen verbetert en opnieuw commercialiseert. Danny Reweghs bespreekt de geschiedenis van het bedrijf en kijkt naar de kansen en risico's die het voor beleggers te bieden heeft.