Na de financiële crisis van 2008 bleven de Europese beurzen ver achter in het herstel op de Amerikaanse. Op twintig jaar zijn de prestatieverschillen tussen de Stoxx Euro 50 en de S&P500 ongezien groot. Dit keer lijkt Europa niet achter te blijven. Danny Reweghs vertelt waarom en legt uit wat beleggers nog kunnen verwachten van de Europese beurzen.

Daarnaast is Microsoft Apple voorbijgesneld als bedrijf met de grootste beurswaarde ter wereld. Microsoft is in de afgelopen jaren succesvol op de cloudtrein gesprongen en plukt daar nu de vruchten van. De waardering is wel navenant.

Om nooit een aflevering van de Inside Podcast te missen, kunt u zich abonneren via:

Na de financiële crisis van 2008 bleven de Europese beurzen ver achter in het herstel op de Amerikaanse. Op twintig jaar zijn de prestatieverschillen tussen de Stoxx Euro 50 en de S&P500 ongezien groot. Dit keer lijkt Europa niet achter te blijven. Danny Reweghs vertelt waarom en legt uit wat beleggers nog kunnen verwachten van de Europese beurzen.Daarnaast is Microsoft Apple voorbijgesneld als bedrijf met de grootste beurswaarde ter wereld. Microsoft is in de afgelopen jaren succesvol op de cloudtrein gesprongen en plukt daar nu de vruchten van. De waardering is wel navenant.