Zowat alle landen ter wereld willen naar een koolstofneutrale economie en zien waterstof als een van de oplossingen daarvoor. De komende jaren zullen er honderden miljarden in geïnvesteerd worden. Danny kijkt naar welke sectoren daar een rol in kunnen spelen en welke toepassingen interessant zijn. Tot slot vertelt hij hoe beleggers best op deze nieuwe technologie en bijhorende kansen inspelen.

De Antwerpse holding Ackermans & van Haaren leverde de afgelopen 20 jaar een bovengemiddeld beursrendement op. De laatste jaren haperde dat echter. Danny bespreekt de redenen daarvoor en kijkt vooruit naar wat AvH de komende jaren in de pijplijn heeft zitten.

Zowat alle landen ter wereld willen naar een koolstofneutrale economie en zien waterstof als een van de oplossingen daarvoor. De komende jaren zullen er honderden miljarden in geïnvesteerd worden. Danny kijkt naar welke sectoren daar een rol in kunnen spelen en welke toepassingen interessant zijn. Tot slot vertelt hij hoe beleggers best op deze nieuwe technologie en bijhorende kansen inspelen. De Antwerpse holding Ackermans & van Haaren leverde de afgelopen 20 jaar een bovengemiddeld beursrendement op. De laatste jaren haperde dat echter. Danny bespreekt de redenen daarvoor en kijkt vooruit naar wat AvH de komende jaren in de pijplijn heeft zitten.