In deze aflevering is Kurt Kegels te gast. Hij is docent aandelenanalyse en beleggingen aan de Karel De Grote hogeschool en de Vlaamse Federatie van Beleggers. Voordien werkte hij als aandelenanalist bij KBC Securities.

Kurt bracht onlangs een boek uit getiteld 'De basis van de balans', waarin hij de financiële analyse van een bedrijf van naadje tot draadje uitlegt. In de aflevering gebruiken we de inzichten en methodes uit zijn boek om twee aandelen te analyseren: die van het Nederlandse ForFormers en van het Belgische Resilux.

In deze aflevering is Kurt Kegels te gast. Hij is docent aandelenanalyse en beleggingen aan de Karel De Grote hogeschool en de Vlaamse Federatie van Beleggers. Voordien werkte hij als aandelenanalist bij KBC Securities.Kurt bracht onlangs een boek uit getiteld 'De basis van de balans', waarin hij de financiële analyse van een bedrijf van naadje tot draadje uitlegt. In de aflevering gebruiken we de inzichten en methodes uit zijn boek om twee aandelen te analyseren: die van het Nederlandse ForFormers en van het Belgische Resilux.