De spaarder is er de laatste tien jaar heel bekaaid vanaf gekomen als gevolg van de lage rente. Iedere spaarder moet belegger worden, zegt Danny Reweghs. Luisteraars die het boek 'Haal alles uit uw beleggingen', dat Danny Reweghs samen schreef met Luc Van den Borre willen bekijken of bestellen, kunnen dat via www.houtekiet.be

Voorts bespreekt Danny Reweghs in deze aflevering van de Inside Podcast het wel en wee bij isolatieproducent Recticel. Het aandeel heeft er een bewogen twee jaar op zitten, met een vijandig overnamebod en een belangrijke verschuiving in het aandeelhouderschap.

De spaarder is er de laatste tien jaar heel bekaaid vanaf gekomen als gevolg van de lage rente. Iedere spaarder moet belegger worden, zegt Danny Reweghs. Luisteraars die het boek 'Haal alles uit uw beleggingen', dat Danny Reweghs samen schreef met Luc Van den Borre willen bekijken of bestellen, kunnen dat via www.houtekiet.beVoorts bespreekt Danny Reweghs in deze aflevering van de Inside Podcast het wel en wee bij isolatieproducent Recticel. Het aandeel heeft er een bewogen twee jaar op zitten, met een vijandig overnamebod en een belangrijke verschuiving in het aandeelhouderschap.