De Chinese internetreus Alibaba kwam met derdekwartaalcijfers. Niet verrassend tekenden die voor een zoveelste keer groei op. Maar er is ook heel wat heisa ontstaan rond de oprichter Jack Ma en de afgeblazen beursgang van Alibaba's dochteronderneming Ant Group. Danny Reweghs legt uit hoe beleggers dat dubbele verhaal van groei en onzekerheid kunnen navigeren.

In eigen land kwam chipproducent Melexis met jaarresultaten. Ondanks corona overtroffen die de verwachtingen. Van oudsher is Melexis hofleverancier van de autosector, en die blijft een belangrijke groeidrijfveer voor het bedrijf, maar daaraast boort het nieuwe markten aan. Het succes van Melexis laat zich ook voelen in de waarderingen.

De Chinese internetreus Alibaba kwam met derdekwartaalcijfers. Niet verrassend tekenden die voor een zoveelste keer groei op. Maar er is ook heel wat heisa ontstaan rond de oprichter Jack Ma en de afgeblazen beursgang van Alibaba's dochteronderneming Ant Group. Danny Reweghs legt uit hoe beleggers dat dubbele verhaal van groei en onzekerheid kunnen navigeren.In eigen land kwam chipproducent Melexis met jaarresultaten. Ondanks corona overtroffen die de verwachtingen. Van oudsher is Melexis hofleverancier van de autosector, en die blijft een belangrijke groeidrijfveer voor het bedrijf, maar daaraast boort het nieuwe markten aan. Het succes van Melexis laat zich ook voelen in de waarderingen.