Bij veel beleggers staat in het vorige biotechjaar de koersval van Galapagos centraal, maar daar staan even goed belangrijke koersopstoten tegenover van andere spelers. Algemeen genomen deed de biotech het beter dan de bredere markt. Daar zijn belangrijke lessen uit te trekken voor beleggers die zich aan die sector willen wagen.

In deze aflevering van de Inside Podcast neemt Danny de Franse bouwmaterialengroep Saint-Gobain onder de loep. Die is goed geplaatst om te profiteren van de Europese Green Deal waarin de renovatie van het Europese gebouwenpark een belangrijke pijler is. Daarnaast heeft Saint-Gobain een nieuw management dat serieus werk maakt van efficiëntieverbeteringen. Danny legt uit welk perspectief dat biedt voor beleggers.

Bij veel beleggers staat in het vorige biotechjaar de koersval van Galapagos centraal, maar daar staan even goed belangrijke koersopstoten tegenover van andere spelers. Algemeen genomen deed de biotech het beter dan de bredere markt. Daar zijn belangrijke lessen uit te trekken voor beleggers die zich aan die sector willen wagen. In deze aflevering van de Inside Podcast neemt Danny de Franse bouwmaterialengroep Saint-Gobain onder de loep. Die is goed geplaatst om te profiteren van de Europese Green Deal waarin de renovatie van het Europese gebouwenpark een belangrijke pijler is. Daarnaast heeft Saint-Gobain een nieuw management dat serieus werk maakt van efficiëntieverbeteringen. Danny legt uit welk perspectief dat biedt voor beleggers.