Beleggers kunnen absoluut niet klagen over de eerste acht maanden van het beursjaar. Kort gezegd, alles ging omhoog. De kans is klein dat de rest van het jaar even vlekkeloos zal verlopen. De toekomst is vatbaar voor een beurscorrectie. Danny Reweghs vertelt wat daar de triggers voor kunnen zijn en hoe beleggers daarmee om kunnen gaan.

Voor de Belgische olierederij Euronav lijkt de eerste helft van dit jaar het tegenbeeld van dezelfde periode vorig jaar. De omzet daalde met meer dan 70 procent en de winst van vorig jaar is een verlies dit jaar. Maar geen reden tot paniek. Balansmatig staat het bedrijf er goed voor en Danny kijkt vooruit naar wat bepalend kan zijn voor de resultaten en de koers van Euronav.

Beleggers kunnen absoluut niet klagen over de eerste acht maanden van het beursjaar. Kort gezegd, alles ging omhoog. De kans is klein dat de rest van het jaar even vlekkeloos zal verlopen. De toekomst is vatbaar voor een beurscorrectie. Danny Reweghs vertelt wat daar de triggers voor kunnen zijn en hoe beleggers daarmee om kunnen gaan. Voor de Belgische olierederij Euronav lijkt de eerste helft van dit jaar het tegenbeeld van dezelfde periode vorig jaar. De omzet daalde met meer dan 70 procent en de winst van vorig jaar is een verlies dit jaar. Maar geen reden tot paniek. Balansmatig staat het bedrijf er goed voor en Danny kijkt vooruit naar wat bepalend kan zijn voor de resultaten en de koers van Euronav.