In deze aflevering kijkt Danny Reweghs naar de reactie van de beurzen op de verkiezing van Joe Biden en hoe die strookt met de verwachtingen. Blijkt dat de onzekerheid in de dagen na de verkiezingen toch geen dramatische impact heeft gehad op de koersen.

De verwachte beurscorrectie voor de herfst lijkt er ook niet te komen. Daarmee beginnen de koersen aan een volgende, misschien laatste, wilde rit omhoog.

De Belgische luierproducent Ontex kwam met gemengde kwartaalresultaten. Hoewel het Ontex-aandeel al vijf jaar in de klappen deelt, zijn er toch elementen die aantonen dat het aandeel het overwegen waard is.

In deze aflevering kijkt Danny Reweghs naar de reactie van de beurzen op de verkiezing van Joe Biden en hoe die strookt met de verwachtingen. Blijkt dat de onzekerheid in de dagen na de verkiezingen toch geen dramatische impact heeft gehad op de koersen. De verwachte beurscorrectie voor de herfst lijkt er ook niet te komen. Daarmee beginnen de koersen aan een volgende, misschien laatste, wilde rit omhoog.De Belgische luierproducent Ontex kwam met gemengde kwartaalresultaten. Hoewel het Ontex-aandeel al vijf jaar in de klappen deelt, zijn er toch elementen die aantonen dat het aandeel het overwegen waard is.