Volgens de Europese Green Deal moet de EU tegen 2050 klimaatneutraal zijn. Een deel daarvan zal moeten komen van een doorgedreven renovatiegolf van het Europese gebouwenpark. Dat is immers goed voor 40 procent van het Europese energieverbruik. Heel wat bedrijven kunnen profiteren door op die renovatietrein te springen. Danny Reweghs zet er vier op een rij.

Het aandeel van de week is Recticel. Ondanks de coronacrisis heeft de Belgische isolatiespeler twee meevallers gekend in de eerste helft van dit jaar. Nu is het zaak voor het bedrijf om zich toe te leggen op zijn meest winstgevende activiteiten en die te doen groeien.

Volgens de Europese Green Deal moet de EU tegen 2050 klimaatneutraal zijn. Een deel daarvan zal moeten komen van een doorgedreven renovatiegolf van het Europese gebouwenpark. Dat is immers goed voor 40 procent van het Europese energieverbruik. Heel wat bedrijven kunnen profiteren door op die renovatietrein te springen. Danny Reweghs zet er vier op een rij. Het aandeel van de week is Recticel. Ondanks de coronacrisis heeft de Belgische isolatiespeler twee meevallers gekend in de eerste helft van dit jaar. Nu is het zaak voor het bedrijf om zich toe te leggen op zijn meest winstgevende activiteiten en die te doen groeien.