Podcast Inside Beleggen over Kinepolis en vooruitblik op de herfst

© belga
Jef Poortmans
Jef Poortmans redacteur bij Trends

Danny Reweghs, Directeur Analyse en Strategie van Inside Beleggen, gaat elke woensdag in gesprek met de journalisten van Trends en geeft u een inkijk in de recente evoluties op de financieel-economische actualiteit. Hij neemt daarbij telkens ook één opmerkelijk aandeel, bedrijf of sector onder de loep.

Na een zwoele zomer op de beurs waarin de aandelenkoersen ongewoon hoog gingen, kijkt Danny Reweghs vooruit naar wat beleggers mogen verwachten in de herfst.

Zal het beleid van centrale banken voor nog hogere koersen zorgen, of komt er een terugval? Het wordt hoe langer hoe duidelijker dat de ontkoppeling van de beurzen tegenover de reële economie nog nooit zo opvallend is geweest als nu.

Voorts nemen we het aandeel van Kinepolis onder de loep. Weinig andere sectoren zijn zo hard door de coronacrisis geraakt als de bioscopen. Danny legt uit wat de impact is geweest op de bezoekersaantallen en financiële resultaten van de Belgische bioscoopgroep. We kijken ook vooruit naar hoe houdbaar de schuldpositie van Kinepolis is en of er al reden is tot paniek.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content