In deze aflevering gaat Danny Reweghs op zoek naar gelijkenissen en verschillen tussen de huidige hausse van de Amerikaanse technologiereuzen en wat er in de aanloop naar de dotcomcrash eind de jaren 90 van de vorige eeuw gebeurde.

Een aantal van die technologiegiganten sponnen garen bij de coronacrisis. De Belgische technologieparel Barco kon echter zijn beloftes voor de eerste jaarhelft niet inlossen door de lockdowns in Europa. Wanneer telewerken de norm is, is er minder vraag naar vergadertools en dat leverde een teleurstellend halfjaarrapport op.

In deze aflevering gaat Danny Reweghs op zoek naar gelijkenissen en verschillen tussen de huidige hausse van de Amerikaanse technologiereuzen en wat er in de aanloop naar de dotcomcrash eind de jaren 90 van de vorige eeuw gebeurde. Een aantal van die technologiegiganten sponnen garen bij de coronacrisis. De Belgische technologieparel Barco kon echter zijn beloftes voor de eerste jaarhelft niet inlossen door de lockdowns in Europa. Wanneer telewerken de norm is, is er minder vraag naar vergadertools en dat leverde een teleurstellend halfjaarrapport op.