Deze aandelenlijst is een checklist met 110 Europese waarden, gespreid over zowat alle Europese landen. Het zijn in de eerste plaats indexwaarden, met daarnaast niet-indexaandelen waarvan we de komende jaren een bovengemiddelde prestatie verwachten.

Deze aandelenlijst omvat 87 internationale aandelen, in de eerste plaats Amerikaanse waarden, die Inside Beleggen actief volgt en van advies voorziet.

Na de eerste coronacrash op de beurzen afgelopen maart namen de groeiaandelen een enorme vlucht, de technologiegiganten op kop. Tijdens de recentste heropleving nemen vooral de waardeaandelen die voortrekkersrol. Dat is een belangrijk gegeven om de sectorspreiding in beleggingsportefeuilles te bekijken.De recentste resultaten van het Chinese Alibaba zetten nog maar eens in de verf wat een uitzonderlijk groeiparcours het techbedrijf aan het neerzetten is. De afgeblazen beursgang van dochteronderneming ANT-group biedt een kans om het aandeel op te pikken.

Gimv verteert de coronacrisis beter dan verwacht. De onderliggende resultaten van de bedrijven in portefeuille zijn bemoedigend.

EVS heeft toptechnologie in huis. Het is aan de nieuwe CEO Serge Van Herck om de groeimotor weer op gang te trekken. Dat blijkt niet vanzelfsprekend.

Het management reageerde goed op de uitbraak van de coronacrisis. In, het derde kwartaal zagen we het effect van het verbeteringsprogramma NEXT in de marges.

De olieprijs noteert sinds deze zomer in een relatief brede prijsvork van 35 tot 45 dollar. Begin november dook hij nog naar de onderkant van de vork, maar onlangs werd de kaap van 40 dollar weer gerond.

Verandert jullie mening over het potentieel van bimekizumab in psoriasis voor UCB na de recente sterke studieresultaten van een concurrerend middel van Bristol Myers Squibb?