Overgangsjaar voor Telenet

2019 wordt het eerste jaar met een winstkrimp sinds de beursgang in 2005. Verrassingen omtrent het dividend zijn niet uit te sluiten.

Checklist Europa (16/05/2019)

Deze aandelenlijst is een checklist met 110 Europese waarden, gespreid over zowat alle Europese landen. Het zijn in de eerste plaats indexwaarden, met daarnaast niet-indexaandelen waarvan we de komende jaren een bovengemiddelde prestatie verwachten.

Checklist Wereld (16/05/2019)

Deze aandelenlijst omvat 87 internationale aandelen, in de eerste plaats Amerikaanse waarden, die Inside Beleggen actief volgt en van advies voorziet.

Student wint Beleggerscompetitie 2019

Op vrijdag 26 april kwam er een einde aan de 21ste editie van de Beleggerscompetitie, het jaarlijkse event ingericht door Trends en Keytrade Bank. Met meer dan 23.000 deelnemers groeide ook deze editie uit tot een geweldig succes. Intussen heeft de gerechtsdeurwaarder zijn werk gedaan en heeft hij de winnaar aangewezen, die een beleggingsportefeuille van 10.000 euro in ontvangt mag nemen.

General Electric zet stap vooruit

De kwartaalcijfers van General Electric bevatten deze keer geen zwaar negatieve elementen. Maar dat wil niet zeggen dat de ommekeer is afgerond. De problemen in de Power-divisie houden aan.