Deze aandelenlijst is een checklist met 110 Europese waarden, gespreid over zowat alle Europese landen. Het zijn in de eerste plaats indexwaarden, met daarnaast niet-indexaandelen waarvan we de komende jaren een bovengemiddelde prestatie verwachten.

Deze aandelenlijst omvat 87 internationale aandelen, in de eerste plaats Amerikaanse waarden, die Inside Beleggen actief volgt en van advies voorziet.

De Belgische bouw- en baggergroep CFE overtuigde opnieuw niet met haar halfjaarcijfers. Beleggers rekenden nochtans op beter nieuws na het koopadvies enkele dagen voor de rapportering. Het tweede kwartaal viel zoals verwacht nog zwakker uit dan het eerste.

Door de coronacrisis zal Atenor een aantal projecten mogelijk pas in 2022 kunnen realiseren. Maar de koers van het aandeel houdt al rekening met een mogelijke vertraging van de resultaten.

Wegens het vertragingseffect tussen de bestellingen en de leveringen bleef de omzet van X-Fab in het tweede kwartaal nog relatief goed op peil. Maar het lopende kwartaal wordt nog slechter, en de onzekerheden blijven talrijk.