Het herstel na de coronacrisis gaat bij de winkelcentra van Unibail-Rodamco-Westfield (URW) sneller dan verwacht. Dat zal de verkoopopbrengst van de Amerikaanse portefeuille, en het aandeel, ten goede komen.

Deze aandelenlijst is een checklist met 110 Europese waarden, gespreid over zowat alle Europese landen. Het zijn in de eerste plaats indexwaarden, met daarnaast niet-indexaandelen waarvan we de komende jaren een bovengemiddelde prestatie verwachten.

Deze aandelenlijst omvat 87 internationale aandelen, in de eerste plaats Amerikaanse waarden, die Inside Beleggen actief volgt en van advies voorziet.

Filip Balcaen heeft aan Recticel nog geen financiële vreugde gehad, maar de vennootschap wel de kans gegeven een nieuw groeitraject in isolatie uit te stippelen.

Beursgenoteerde vastgoedbeleggingen leveren in regel een bovengemiddeld rendement op. Dat komt omdat ze in veel landen bij wet verplicht zijn een groot deel van de winsten uit te keren in ruil voor een gunstig fiscaal regime. Via ETF's is het mogelijk de investering geografisch te spreiden.

Krijg ik als aandeelhouder van zowel Volkswagen AG als van Porsche Holding SE binnenkort aandelen van Porsche AG? Betaal ik hierop geen roerende voorheffing? Waarom verkiezen jullie Volkswagen boven Porsche Holding?

Netapp is een aandeel dat de afgelopen maanden werd meegesleurd in het negatieve sentiment. Zowel qua waardering als dividend is het groeibedrijf hierdoor een interessant aandeel.