Het bedrijf kon de schade door covid-19 beperken dankzij de uitgebreide productenportefeuille, de geografische spreiding en de sterke logistieke keten die de bevoorrading verzekerde.

Deze aandelenlijst is een checklist met 110 Europese waarden, gespreid over zowat alle Europese landen. Het zijn in de eerste plaats indexwaarden, met daarnaast niet-indexaandelen waarvan we de komende jaren een bovengemiddelde prestatie verwachten.

Deze aandelenlijst omvat 87 internationale aandelen, in de eerste plaats Amerikaanse waarden, die Inside Beleggen actief volgt en van advies voorziet.

X-Fab profiteert van een inhaalbeweging in diverse kernmarkten terwijl de verhoogde efficiëntie ook de winstgevendheid gunstig beïnvloedde.

Royal Dutch Shell presenteerde op 11 februari zijn visie op de komende drie decennia voor duurzaamheid en de energietransitie. De grote energieconcerns moeten steeds meer rekening houden met hun imago bij de institutionele investeerders. Die moeten in hun beleggingsbeleid rekening houden met de ESG-criteria (environmental, social en governance) waarvoor de energiebedrijven door de aard van hun activiteiten niet altijd goed op scoren.

Het aandeel presteerde sterk de voorbije maanden. Het lage schuldniveau en de verkoop van de Noord-Amerikaanse activiteiten leiden tot een verwenbeurt voor de aandeelhouders.