Kraft Heinz kan opnieuw overtuigen

Als reactie op de derdekwartaalcijfers beleefde het aandeel van Kraft Heinz de grootste dagstijging sinds 2017. Maar de voedingsgigant is nog niet uit de zorgen.

Eindelijk enkele lichtpunten voor Cameco

Volgens CEO Tim Gitzel was de interesse en de pijplijn aan mogelijke deals sinds 2011 niet meer zo groot. Ook aan de aanbodzijde leggen producenten wat meer discipline aan de slag.

Ageas maakt winstsprong in Azië

De koers van Ageas bereikte onlangs het hoogste niveau in het post-Fortis-tijdperk, ondersteund door de goede operationele resultaten, de sterke focus op aandeelhouderswaarde en de grote blootstelling aan de groeimarkt Azië.

Onrust over aandeleninkoop Royal Dutch Shell

Royal Dutch Shell presenteerde beter dan verwachte kwartaalcijfers, maar die werden overschaduwd door het nieuws dat de aandeleninkoop door de moeilijke marktomstandigheden misschien over een langere periode gespreid wordt.

Checklist Europa (07/11/2019)

Deze aandelenlijst is een checklist met 110 Europese waarden, gespreid over zowat alle Europese landen. Het zijn in de eerste plaats indexwaarden, met daarnaast niet-indexaandelen waarvan we de komende jaren een bovengemiddelde prestatie verwachten.

Checklist Wereld (07/11/2019)

Deze aandelenlijst omvat 87 internationale aandelen, in de eerste plaats Amerikaanse waarden, die Inside Beleggen actief volgt en van advies voorziet.

GE raakt meer en meer op koers

Het conglomeraat laat het zware weer langzaam achter zich, met dank aan CEO Larry Culp. Dochter GE Power blijft evenwel zorgen baren.

TechnipFMC gaat terug naar af

Maar na de puike cijfers van het tweede kwartaal hadden analisten en beleggers geen slecht nieuws verwacht van TechnipFMC. Het bedrag aan nieuwe orders viel met 28 procent terug.

Coca-Cola is heel duur

Wij vinden het aandeel van de frisdrankengigant dermate duur dat we de raad geven afstand te nemen van de stukken.