Deze aandelenlijst is een checklist met 110 Europese waarden, gespreid over zowat alle Europese landen. Het zijn in de eerste plaats indexwaarden, met daarnaast niet-indexaandelen waarvan we de komende jaren een bovengemiddelde prestatie verwachten.

Deze aandelenlijst omvat 87 internationale aandelen, in de eerste plaats Amerikaanse waarden, die Inside Beleggen actief volgt en van advies voorziet.

Nestlé focust op een verantwoord prijsbeleid, het verder verhogen van het premiumgehalte van het assortiment, kostenefficiënter opereren en het actief managen van de portfolio.

In de eurozone was het vooral voor Oostenrijk een annus horribilis, met een gemiddelde koersdaling van 19 procent. Welke aandelen zijn er nu een koopje?

Er zijn de komende jaren honderden miljarden aan investeringen nodig om gezinnen en bedrijven van drinkbaar water te blijven voorzien.

Wie denkt dat de koers van een aandeel zal stijgen, kan allerlei strategieën opzetten. Het aandeel kopen, lijkt het meest aangewezen. Maar in veel gevallen zal dat een aanzienlijke investering vergen. Met opties zijn heel wat alternatieve oplossingen mogelijk.